Biznes Anda Makin Kencang, Woww!!

Apakah anda betul2 tau faktor yg buat sale anda mencanak? Margin untung anda sihat? Kos operasi berkadar sekata? Cashflow senak atau lancar?

Daftar

TERBAHARU

Apa yang anda tercari2 selama ini mungkin ada disini......

    • DARI INSTAGRAM

      DARI INSTAGRAM

      ...

      September 22, 2016

Kuasai 4 Jenis Laporan Kewangan Ini Untuk Teraju Biznes Anda

Bagi anda yang buat biznes samada online ke offline ke atau partime ke fulltime ke anda pasti mahu tahu kedudukan biznes anda hasil daripada urusniaga yang telah anda lakukan selepas beberapa tempoh kan? Yang mudah, tengok saja berapa baki akaun bank anda atau tunai yang ada ditangan kan? Tapi cara itu ...

BLOG

dapatkan info bermanfaat disini

WOW!!! PETRONAS PUN TERBABIT DGN MODEL FUTURISTIK IVECO Z TRUCK

  Tahniah kepada Team Petronas-Mercedes Benz kerana telah menjuarai “Constructor Title” bagi tahun ketiga berturutan, pada Grand Prix Jepun di litar Suzuka pada 9 Oktober lalu.   Kejayaan tersebut turut menjulang nama ...

Read more
14
Oct

… Kuasai 4 Jenis Laporan Kewangan Ini…. Bhgn 2

  Ini adalah sambungan daripada post terdahulu dengan tajuk yang sama. Kalau post yang terdahulu bicara berkenaan Penyata Kunci Kira-Kira dan Penyata Pendapatan, kali ini kita sambung dengan dua lagi iaitu Penyata Perubahan Equiti dan ...

Read more
26
Sep

BAGAIMANA MEMANDU TANPA METER DI DASHBOARD?

Bagi anda yang sudah biasa memandu kereta pasti selalu tinjau meter di dashboard kereta anda kan?   Ye lah, nak tau juga berapa laju anda tengah perah minyak kan? Jangan sampai kantoi speedtrap pulak. Minyak cukup lagi ke? Berapa jauh ...

Read more
25
Sep

KITARAN HIDUP LAPORAN KEWANGAN YANG ANDA MESTI TAHU

Whaa…. macam nyamuk pulak yer…. ada kitaran hidup pulak laporan kewangan ni ek… Elok juga ambil tahu kitaran hidup nyamuk ni dalam suasana yg banyak laporan tentang denggi dan zika dilaporkan dalam pelbagai media massa.   ...

Read more
24
Sep

Kuasai 4 Jenis Laporan Kewangan Ini Untuk Teraju Biznes Anda

Bagi anda yang buat biznes samada online ke offline ke atau partime ke fulltime ke anda pasti mahu tahu kedudukan biznes anda hasil daripada urusniaga yang telah anda lakukan selepas beberapa tempoh kan? Yang mudah, tengok saja berapa baki akaun ...

Read more
23
Sep

DARI INSTAGRAM

Read more
22
Sep

Strategi Menjadi Aliff Syukri “Terlajak Laris”

Dato Aliff Syukri ramai yang mengenali keletah beliau dengan tagline “terlajak laris”. Pada peringkat permulaan ramai yang mencemuh beliau. Dalam masa yang sama ramai juga yang meminati keletah beliau kerana dapat menarik perhatian ...

Read more
11
Jul

PERLU JADI PINTAR NAK MENIAGA?

Pintar niaga, orang puteh kata Business Acumen Maksudnya bijak buat keputusan dan ambil tindakan tepat pada masa nya. Kesan daripada tindakan itu akan menampakkan hasil yang bermanfaat untuk sesuatu perniagaan atau organisasi berkaitan ...

Read more
29
Mar

PORTFOLIO

Kepakaran kami adalah membantu para usahawan merasa tenteram daripada kerisauan dengan alternative sistem rekod kewangan yang teratur lagi cekap

HUBUNGI KAMI

Untuk urusniaga

Go Top